Jeg har alltid hatt god arbeidslyst, trangen til å skape noe rundt meg! Snekring og bygging er også noe av det jeg trives best med, og så er det befriende å tegne og male. Det er denne skapergleden som er så spennende. Eller det å utvikle restauranter eller kafeer, bake brød
eller fin baking av søte varer i konditorens ånd! Så er det så likt. Kokkekonkurranser har gitt meg drive til å fortsette. Den store bredden, spenningen og kravet til å prestere har utfordret og gledet meg.
Å være Innovatør er mange ganger veldig krevende, og hele tiden det evige jaget, samtidig så befriende at man selv får bestemme rettingen, det er så utrolig tilfredsstillende! Med dette som bakteppe har jeg restaurert et lite uthus i hagen min til en privat restaurant og kulinarisk lekegrind hvor jeg kan utfolde meg.
Velkommen til min lille verden!
Roy Magne Berglund
1998 Nordnorsk mester i kokkekunst
1999 Nordnorsk mester i kokkekunst
2000 Finalist NM i kokkekunst
2001-2004 Medlem av Kokkelandslaget
2001 Årets fiskekokk
2002 Gullmedalje med kokkelandslaget i "Battle for the Lion" i Singapore.
2003 Restauranten hans kåret til Europas beste kystkjøkken
2003 Kåret til Årets kjøkkensjef.
2003 Finalist Årets kokk
2004 OL / Olympiaden. Det norske Kokkelandslag, Erfurt
2009 Vinner av «Smaken av Norge» på TV2
2011 Lofotens matambassadør
2013 Kåret til beste landsdel i «Det norske Måltid»
Lofoten Food Studio | Jacob Jentofts vei 29 | 8373 Ballstad | +47 941 35 740 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.