logo

Roy Magne Berglund

Jeg har alltid hatt god arbeidslyst, trangen til å skape noe rundt meg! Snekring og bygging er også noe av det jeg trives best med, og så er det befriende å tegne og male. Det er denne skapergleden som er så spennende. Eller det å utvikle restauranter eller kafeer, bake brød
eller fin baking av søte varer i konditorens ånd! Så er det så likt. Kokkekonkurranser har gitt meg drive til å fortsette. Den store bredden, spenningen og kravet til å prestere har utfordret og gledet meg.

Å være Innovatør er mange ganger veldig krevende, og hele tiden det evige jaget, samtidig så befriende at man selv får bestemme rettingen, det er så utrolig tilfredsstillende! Med dette som bakteppe har jeg restaurert et lite uthus i hagen min til en privat restaurant og kulinarisk lekegrind hvor jeg kan utfolde meg.

Velkommen til min lille verden!
Roy Magne Berglund


  • 1998 Nordnorsk mester i kokkekunst

    1999 Nordnorsk mester i kokkekunst

    2000 Finalist NM i kokkekunst

    2001-2004 Medlem av Kokkelandslaget

    2001 Årets fiskekokk

    2002 Gullmedalje med kokkelandslaget i "Battle for the Lion" i Singapore.

    2003 Restauranten hans kåret til Europas beste kystkjøkken

    2003 Kåret til Årets kjøkkensjef.

    2003 Finalist Årets kokk

    2004 OL / Olympiaden. Det norske Kokkelandslag, Erfurt

    2009 Vinner av «Smaken av Norge» på TV2

    2011 Lofotens matambassadør

    2013 Kåret til beste landsdel i «Det norske Måltid»

     


Lofoten Food Studio | Jacob Jentofts vei 29 | 8373 Ballstad | +47 941 35 740 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

These pages are made by LIAS reklame © 2018

Personvernerklæring